30 квітня о 12:00 в прес-центрі інформаційного агентства «Українські Новини» відбудеться прес-конференція щодо нового турніру зі змішаних бойових мистецтв «FIGHT KINGS», який відбудеться 10 травня 2019 р.

Останні події ММА в Україні демонструють цілий ряд негативних ситуацій в області організації, проведення, суддівства та медичного супроводу змагань зі змішаних бойових мистецтв.

Мета прес-конференції — нагадати Федерації Професійного ММА щодо виконань їх прямих обов’язків: регламентувати проведення турнірів по ММА в Україні, забезпечувати професійне, об'єктивне та неупереджене суддівство, задати високі стандарти медичного супроводу змагань і станом здоров'я спортсменів ММА.

Відео дня

Учасники прес-конференції:

• Сорока Володимир — Президент Федерації;

• Букатін Павло — головний рефері ФПММАУ;

• Васильєв Костянтин — матчмейкер промоутерської кампанії FIGHT KINGS;

• Батока Дмитро — професійний боєць ММА;

• Заєць Олексій — професійний боєць ММА.

Також, нагадаймо, що 10 травня у Києві відбудеться новий турнір з ММА «FIGHT KINGS», покликаний продемонструвати спортсменам і глядачам той рівень організації та проведення змагань, якому повинні відповідати всі змагання з ММА.

Запрошуємо журналістів та людей, що цікавляться спортом та змаганнями ММА взяти участь у конференції.

З усіх питань та співпраці звертайтесь за телефоном прес-служби інформаційного агентства «Українські Новини» : +38 093 975 56 84

ММА — це спорт! Чемпіони — це не талант, не везіння, не хабар тренера! Це щоденна пекельна праця! Не дамо знецінювати справжніх чемпіонів!