Еліна Світоліна оплатила операцію юної української тенісистки / Journalist Today

Шоста ракетка світу українська тенісистка Еліна Світоліна зробила шляхетний вчинок - вона виділила € 12 тис. на операцію 16-річної співвітчизниці Дар'ї Лопатецької.

Про це повідомила мама юної українки, чиї слова передає сайт Великий теніс України.

«Нещодавно закінчилася операція Дар'ї. Все пройшло успішно. Ми хочемо подякувати всім, хто підтримував нашу сім'ю, і без різниці, чи була ця допомога матеріальна чи моральна. Також окремо хочемо подякувати Еліні Світоліній, яка оплатила операцію.

Відео дня

Читайте такожВ основній сітці "Ролан Гаррос" виступлять Світоліна і ще три українки

Тепер найголовніше - подолати травму і повернутися на корт з новими силами, і хочу відзначити, що всі гроші, які були і будуть переведені на рахунок Даші, будуть витрачені виключно на її реабілітацію. Нам допомогла і продовжує допомагати вся Україна, і для нас це дуже важливо, оскільки реабілітація триватиме довгі тижні, а можливо, й місяці. Спасибі всім вам величезне!» - зазначила мама юної тенісистки.

Минулого тижня стало відомо, що 16-річна Дар'я Лопатецька отримала травму - розрив меніска - і не зможе продовжити виступ на турнірі ITF в Римі. Через кілька днів сім'я Дар'ї опублікувала відкритий лист, в якому звернулася до громадськості за допомогою у зборі коштів на термінову операцію, вартість якої склала €12,000.

В даний час 16-річна українка – 231-ша ракетка світу. У топ-300 рейтингу WTA немає тенісистки молодше за неї.

Дар'я Лопатецька / btu.org.ua