Олександр Зінченко і Влада Седан / фото: instagram.com/zinchenko_96

Відомі українські спортсмени в соціальній мережі Instagram поділилися своїми новорічними фото.

Півзахисник "Шахтаря" Євген Коноплянка в новорічну ніч поділився фото зі своєю дружиною Вікторією і дітьми Златою і Даміром.

Півзахисник "Вест Хема" Андрій Ярмоленко відзначав Новий рік у Лондоні разом зі своєю родиною, а також своїм агентом Вадимом Шаблієм і його сім'єю. Фото в Instagram розмістив Шаблій.

Один з лідерів "Динамо" Віктор Циганков зі своєю дівчиною продовжує відпочивати на Балі, де і відзначив свято.

Екс-форвард збірної України Євген Селезньов, який виступає в Туреччині, Новий рік зустрічав у Трускавці у компанії президента "Руху" Григорія Козловського. "У компанії друзів завжди тепло", - написав футболіст.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко святкував у колі родини і поділився знімком з дружиною Крістен і двома старшими синами Крістіаном і Джорданом.

Футболіст "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко і його дівчина Влада Седан в Новий рік дивилися звернення президента Володимира Зеленського. "Ми святкували разом з вами, Україна", - написала Влада.

Артем Мілевський на Новий рік був у Білорусі, а святкування проходило в японському стилі.

Півзахисник збірної України Тарас Степаненко 2020-й зустрів з родиною у Флориді.

Борець Жан Беленюк побажав усім, щоб 2020-й рік був "легшим, добрішим і щасливішим" за 2019-й, і сфотографувався біля ялинки з собакою.

Боксер Олександр Гвоздик поділився фотографією з дружиною. Новий рік вони зустріли в Каліфорнії.

Тенісистка Даяна Ястремська новий рік зустріла в австралійському Брісбені. Дзюдоїстка Дар'я Білодід біля ялинки сфотографувалася з батьком в кімоно, а легкоатлетка Юлія Левченко поділилася домашнім новорічним фото.

Happy New Year 🎊 1.01.2020 🤗🤍

Публікація від Dayana Yastremska (@dayana_yastremskay)

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Олександр Усик побажав українцям у новому році ніколи не здаватися.