Олександр Усик / УНІАН

Український боксер Олександр Усик звернувся до українців, привітавши їх з Новим роком.

Своє привітання Усик опублікував в Instagram, розмістивши фото з дружиною Катериною.

"Яким би не був для Вас цей рік, він все одно був, і нічого не можна видалити з минулого кінофільму під назвою життя! Я не дивлюся на те, який рік наступить: змії, коня, або мишки. Це рік Мого життя і Вашого. І не важливо, якій тварині він належить, він перш за все для людей, для нас.

Відео дня

Читайте також"Міст відкривати не буду, але..": український борець Беленюк приміряв костюм Діда Мороза (фото)

Не хочу, щоб він приніс багатства і кар'єрний ріст, тому що це не головне. Хочу миру у своїй країні. Хочу миру у кожен дім, у кожне серце. І щоб усі пам'ятали, що щастя живе поруч з нами, тільки воно не кричить про це, а чекає своєї години. Щастя - це коли всі рідні живі і здорові, сидять поруч з Вами за святковим столом", - написав боксер.

"Хочу щоб любов, ніжність і доброта прийшли й оселилися у Вашому домі! І незважаючи на те, що чекає Вас в цьому році - ніколи не здавайтеся! Тримайтеся один за одного, тому що якщо разом, то тепліше... З наступаючим Новим роком!", - додав Усик.

Яким би не був для Вас цей рік, він все одно був, і нічого не можна видалити з минулого кінофільму під назвою ЖИТТЯ! Я не дивлюся на те, який рік наступить: змії, коня, або мишки. Це рік Мого життя і Вашої. І не важливо якій тварині вона належить, він перш за все для людей, для нас. Не хочу щоб він приніс багатства і кар'єрне зростання, тому що це не головне. Хочу світу, в своїй країні. Хочу миру у кожен дім, у кожне серце. І щоб усі пам'ятали, що щастя живе поруч з нами, тільки воно не кричить про це, а чекає своєї години. Щастя - це коли всі рідні живі і здорові, сидять поруч з Вами за святковим столом. Хочу щоб любов, ніжність і доброта прийшли й оселилися у Вашому домі! І незважаючи на те, що чекає Вас в цьому році - ніколи не здавайтеся!!! Тримайтеся один за одного, тому що якщо разом, то тепліше... З Наступаючим Новим роком! ☦️🥊🇺🇦👍🕕

Публікація від Usyk Aleksandr (@usykaa)

УНІАН раніше також повідомляв про те, що мережу захопили романтичні фото Усика з дружиною.