Тара Гінс заявила про подвійні стандарти / фото instagram.com/taragins

Колишній велогонщиці Тарі Гінс відмовили в роботі в чоловічій команді з велоперегонів. Причиною цьому послужило те, що раніше дівчина знімалася у відвертих фотосесіях.

Про це повідомляє cyclingnews.com.

30-річна Гінс повинна була стати спортивним директором команди, проте попередню угоду було розірвано через її кар'єру в модельному бізнесі.

Відео дня

Раніше Гінс знімалася для популярного журналу Playboy, а також для корпоративного календаря однієї з бельгійських компаній.

Читайте такожДонька легендарного хокеїста українського походження вразила всіх неймовірною фігурою (фото)

Бельгійка не стала називати команду, яка відкликала усну угоду, але розповіла про ситуацію. Гінс при цьому підкреслила, що їй прямо сказали, що її не беруть в команду через фото.

"У мене була усна угода про початок роботи в команді в якості спортивного директора в цьому році. Це чоловіча команда, в якій я працювала б як з молодими спортсменами, так і з елітою. Я дійсно чекала цього, так як це той напрямок, в якому мені хочеться рухатися.

Але хтось створив проблему через мої фотографії. Тепер я не проти, що роботу скасували. Напевно, це на краще. Я не хочу працювати з людьми, які не бачать моїх здібностей, і просто поводяться, як стадо", - розповіла велогонщиця.

"Ці фотографії нікому не шкодять. Але, мабуть, зараз це занадто неприйнятно для того, щоб працювати з гонщиками. Мабуть, фото важливіше навичок або досвіду", - підкреслила Гінс.

"У мене відбирають можливості, вибачте за вираз, придурки з подвійними стандартами. Мабуть, якщо ви чоловік, то вам дозволено в цьому світі трохи більше", - додала Гінс і згадала про випадки домагання під час кар'єри.

Зокрема, вона заявила, що до неї в душ пробирався механік команди, один з членів персоналу намагався поцілувати її, і його довелося відштовхнути, а також багато разів вона чула недоречні коментарі на свою адресу про те, як вона виглядає.

фото Steven Wolles Photography
фото Steven Wolles Photography
instagram.com/robbertpoelphoto
instagram.com/robbertpoelphoto
instagram.com/robbertpoelphoto

Відзначимо, що Гінс виступала на професійному рівні з 2016 по 2020 роки.

Вас також можуть зацікавити новини: