Galaxy 15 однозначно один з найкращих бюджетних смартфонів на ринку / фото Samsung

З початку 2024 року виробники смартфонів встигли випустити низку бюджетнихх, але якісних девайсів. Але яку модель обрати, враховуючи, що у продажу багато моделей? На це питання відповіли фахівці порталу NY Times.

На відміну від звичних топів з купою моделей, редактори NY Times вибрали всього два телефони. На їхню думку, це найбільш збалансовані Android-девайси за співвідношенням ціни та якості.

Найоптимальнішим бюджетним варіантом назвали Samsung Galaxy A15 5G. У нього яскравий OLED-дисплей, він доволі швидкий при виконанні повсякденних завдань для більшості людей і має тривалий час автономної роботи – і все це за ціною 200 доларів.

Відео дня

Крім того, Galaxy A15 довше залишатиметься актуальнішим, ніж більшість бюджетників. Samsung пообіцяла оновлювати смартфон протягом чотирьох років з моменту релізу, тобто свіжі оновлення приходитимуть аж до 2028 року, коли вийде Android 19.

Єдиним недоліком Galaxy A15 назвали відсутність офіційного рейтингу IP. Це означає, що його не можна кидати у воду і берегти від піску та пилу.

Galaxy A15

Другий смартфон – Moto G Power (2024). Він коштує на $100 дорожче, але має великий 6,7-дюймовий РК-дисплей на 120 Гц, швидку зарядку і кращу продуктивність, ніж більшість інших смартфонів у цьому ціновому діапазоні.

Але головна його особливість – можливість працювати без підзарядки майже два дні. Причому йдеться про активне використання, а не про режим очікування. А для повної зарядки за допомогою зарядного пристрою, що додається, потрібно трохи менше двох годин, щоб повністю заповнити батарею.

Головним недоліком цього бюджетника назвали камери. Знімки, зроблені на Moto G Power 2024, доволі середні, навіть за хорошого освітлення. Утім, сам виробник позиціонує свій девайс як бюджетний телефон для ігор, тому в нього все ж таки інше позиціонування.

Moto G Power 2024

Раніше в мережі публікувався повний список гаджетів, які отримають Android 15. Важливо розуміти вже зараз, чи отримає ваш смартфон нову прошивку, чи, можливо, настав час задуматися про апгрейд.

А якщо ви з тих користувачів, для яких швидкість заряджання смартфона є одним із його головних аспектів, то фахівці склали рейтинг смартфонів із найшвидшою зарядкою у 2024 році. Перші три місця посідають пристрої Realme, Xiaomi та iQOO.

Вас також можуть зацікавити новини: