iQOO 12 позмагається з Xiaomi 14 Pro і Samsung Galaxy S24 Ultrа / фото Vivo

Vivo повідомила, що презентація лінійки iQOO 12 відбудеться найближчими днями, а поки китайський виробник вирішив підігріти інтерес до нових флагманів за допомогою добірки фотографій. Вони зроблені на різні камери смартфона. 

Особливо цікавим став знімок Місяця, зроблений з використанням 70-кратного зуму, який продемонстрував топову деталізацію і якість зображення. Судячи з усього, новинка буде конкурувати з Xiaomi 14 Pro і Samsung Galaxy S24 Ultra.

На тильній стороні пристрою розміститься потрійна камера, що включає основну камеру OmniVision OV50H на 50 МП, надширококутну камеру Samsung JN1 на 50 МП і телеоб'єктив OmniVision OV64B на 64 МП з оптичним 3Х зумом і цифровим зумом в 100 разів. 

Відео дня

Джерело: Gizmochina

Також в iQOO показали приклади фото в різних сценаріях: є вечірня і денна зйомка, і ще один портрет, що демонструють високий динамічний діапазон і відсутність шумів.

Окрім вражаючого масштабування, обидві моделі працюватимуть на чіпі Snapdragon 8 Gen 3 у поєднанні з оперативною пам'яттю LPDDR5X та сховищем UFS 4.0, забезпечуючи найвищу продуктивність. На додаток, обидва смартфони матимуть акумулятор на 5000 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 100 Вт.

З інших характеристик iQOO 12: екран з роздільною здатністю 1,5К і частотою оновлення 144 Гц, пікова яскравість 3000 ніт і вологозахист за стандартом IP68. Офіційна прем'єра лінійки iQOO 12 відбудеться найближчими днями.

Також в цьому місяці має дебютувати OnePlus 12, щоправда, глобальний реліз відбудеться тільки на початку 2024 року. Він отримає найяскравіший в світі екран, також суттєво прокачають камери і батарею.

Вас також можуть зацікавити новини: