Діти та смарт-телебачення: 5 найкращих додатків для Android TV

Якщо ви думаєте, що діти + телевізор дорівнює розваги та даремне марнування часу, то ви помиляєтеся. Найкращі додатки для смарт-тв пропонують дітям навчання, розвиток та нові знання у легкій формі – яскраво та захопливо. Разом з брендом Smart-телевізорів KIVI обрали п'ять найкращих додатків для дітей, які доступні на ОС Android TV.

Сучасні Smart TV від KIVI мають все, що важливо для батьків. Насамперед це технології покращення зображення, широка лінійка розмірів (від 32 до 60 дюймів), екрани різної роздільної здатності (HD, Full HD, 4К), підтримка голосового управління Google Assistant та функція Сhromecast, що дозволить включати відео зі смартфону. А ще – в нових моделях KIVI низький рівень синього випромінювання: ця технологія піклується про  зір дитини, зменшує вплив шкідливого синього випромінювання екрана і запобігає втомі очей.

Незабаром на ринку з’явиться телевізор, розроблений спеціально для дітей – KIVI KidsTV. На його рамку та підставки можна кріпити дитячий конструктор, а екран захищено загартованим склом, також по ньому можна писати й малювати маркерами. На задній панелі розміщено нічник – для тих дітлахів, які бояться засинати у темряві.

Відео дня

Ну і, звісно, найголовніше: моделі телевізорів, що працюють на операційній системі AndroidTV 11, мають функцію батьківського контролю – тож ви легко можете обмежити той контент, який вашим дітям поки не варто дивитися.

Діти та смарт-телебачення: 5 найкращих додатків для Android TV

Який корисний контент доступний уже зараз для Smart TV, що працюють під управлінням Android TV?

Playkids

Додаток, який обожнюють всі батьки (за статистикою, їм користується 5 мільйонів родин у світі). Playkids - це понад 5000 мультфільмів, книг, розвиваючих ігор та інтерактивних занять, які створені, аби сприяти всебічному розвитку дітей – від математичних вправ до занять мовою, навіть є вправи для медитації! Весь контент створений фахівцями з педагогіки та дошкільної освіти. Додаток доступний у 180 країнах 7 мовами.

Вік: від 0 до 6 років

Disney +

Неможливо знайти дитину, яка не любила би мультфільми від легендарної студії Disney. В додатку Disney +, який було скачано понад 100 мільйонів разів, ви знайдете фільми, серіали та мультфільми від Disney, Pixar, Marvel, Star Wars і National Geographic, буквально все – від "Сімпсонів" до "Зоряних війн".

Вік: рекомендується для перегляду під наглядом батьків

Kids Doodle

Найкращий додаток для малювання. Простий та зручний, він дає можливість як малювати каракулі, так і щось більш серйозне - наприклад, героїв з улюблених фільмів або навіть малювати на готових картинах. Є різні види фарб, які вони можуть використовувати: неонова фарба, фарба, що світиться, крейди, олівень, фарба-фейерверк. Додаток доступний як для смартфона і планшета, так і для телевізора.

Вік: для усіх

Toca Kitchen

Яскравий та веселий додаток, який у легкій формі надихне дітей вчитися готувати. Весь сенс гри в тому, аби готувати їжу для улюблених персонажів. Також можна вигадувати свої рецепти - діти можуть використовувати шість різних інструментів і інгредієнтів на кухні, щоб приготувати якусь незвичну страву та пригостити своїх героїв. У новій версії гри діти вчаться готувати суші.

Вік: 4+

Discovery Kids

Додаток популярного телеканала Discovery Kids об'єднує в собі ігри, програми, лекції та навіть цифрові книги - все, аби допомогти дитині розвинути допитливість, креативність та уяву. Серед популярних програм - серіал для дошколят Rob The Robot про життя роботів; повчальний серіал Wild Kratts, кожен епізод якого присвячено певному виду тварин та їхнім суперздібностям; програми про пінгвінів та про те, що таке сонце.

Вік: 3+