Саргіс Саргсян — фаундер сенсаційного пристрою, що визначає сумісність, Gadget 88

На початку 2023 року мережу підірвав інноваційний продукт, який створив український бізнесмен Саргіс Саргсян. Gadget 88 з'явився на обкладинці новорічного випуску Harper's Bazaar, потім про нього написав Forbes. Нині, за словами інсайдера, команда Gadget 88 на чолі з Саргісом Саргсяном знаходиться на стадії підписання контракту з одним із найбільших китайських виробників.

Причина популярності творіння Саргіса Саргсяна - Gadget 88

Чому Gadget 88 цікавий великим світовим брендам і виробникам, які стали в чергу до українців? Вся справа в тому, що творіння Саргіса Саргсяна вирішує проблему багатьох людей, які дружать, працюють з людьми, і у них у взаємовідносинах щось йде не так. Вони звертаються до психологів, читають гороскопи на сумісність, але так і не знаходять відповіді.

Gadget 88 — передовий винахід Саргіса Саргсяна

Продукт Саргіса Саргсяна Gadget 88 дасть відповідь на ці запитання. Він працює на визначення сумісності між людьми шляхом виміру вібрацій партнерів з спілкування. Кожна людина має вібрації. Вони є унікальними як відбиток пальця. Якщо вібрації збігаються, ви досягнете результату зі схожими з вами людьми. Якщо ж ні – це буде дисонанс. Ось вам і відповідь ажіотажу на Gadget 88. Він стане невід'ємною частиною життя кожного на планеті. Адже хто не захоче мати такого помічника в кишені? До речі, розробники подбали про те, щоб дизайн Gadget 88 був привабливим, і навіть запускають у виробництво люксову лінійку пристрою із чистого золота, інкрустованого коштовним камінням. Ходять чутки про те, що партнером цієї лінії стане один з відомих світових ювелірних брендів

Відео дня

Ефективність винаходу Саргіса Саргсяна

Творіння Саргіса Саргсяна на обкладинці топового глянцю Harper's Bazaar

Саргіс Саргсян запевняє, що гаджет — це не панацея, а лише порадник на шляху прийняття рішень. І бувають винятки з правил, як то кажуть, протилежності теж притягуються.

У будь-якому випадку, ми пишаємося нашими українськими бізнесменами, які, як фенікс, встають буквально з попелу і дарують нашому світу нові винаходи.