У Китаї представили ПК-корпус з вбудованим акваріумом для рибок / джерело: MetalFish

Китайська компанія MetalFish представила на ринку незвичайний комп'ютерний корпус. Його "родзинкою" є вбудований акваріум для рибок.

Корпус виконаний у форм-факторі Micro-ATX, а сам акваріум розташований над блоком з комплектуючими, передає Tom's Hardware.

Обсяг корпусу 27 літрів – 13 з яких відведені під резервуар для води. У комплекті є фільтр, а всередині світлодіодне підсвічування і компресор для подачі повітря з USB–живленням.

Відео дня

Наскільки добре корпус буде справлятися з охолодженням, питання. Можливо, рибкам після тривалої сесії в Cyberpunk 2077 стане жарко.

.

Джерело: MetalFish

В Китаї за такий корпус просять 75 доларів (близько 2800 грн). Ймовірно, скоро Y2 Fish Tank Chassis можна буде знайти і на торгових майданчиках по типу AliExpress.

Джерело: MetalFish

Раніше УНІАН розповідав про "розумну" лампу від Xiaomi, яка імітує схід і захід сонця. Вона допоможе розслабитися і призначена для людей, які страждають безсонням. А ще пристрій стане в пригоді любителям йоги.

Також ми писали про смартфон-монстр з батареєю на 21 000 маг. Адаптер потужністю 27 Вт повністю заряджає апарат за 4 години, а години зарядки вистачить на день роботи.

Вас також можуть зацікавити новини: