Realme GT Neo5 SE отримав найвищі бали в новому рейтингу AnTuTu / фото Realme

Творці популярного бенчмарка AnTuTu слідом за найпотужнішими флагманами оновили рейтинг найпродуктивніших Android-пристроїв у середньобюджетному сегменті.

Лідерами рейтингу стали Redmi Note 12 Turbo і Realme GT Neo5 SE, які значно випереджають інші моделі. Все завдяки процесору Snapdragon 7 + Gen 2, який за потужністю майже не поступається флагманському Snapdragon 8 Gen 1.

У цього чипсета немає проблем з перегрівом і троттлінгом, тому обидва телефони спокійно тягнуть найвимогливіші ігри. Вони доповнені оперативною пам'яттю LPDDR5Х і флеш-пам'яттю UFS 3.1, тому актуальними будуть ще довго.

Відео дня

Весь інший топ AnTuTu займають смартфони на базі процесора MediaTek Dimensity. Це моделі iQOO, Xiaomi, OPPO і OnePlus, які підійдуть як для повсякденних завдань, так і для геймінгу на максималках. 

Джерело: AnTuTu

Redmi Note 12 Turbo можна сміливо назвати одним з найкрутіших середняків 2023 року. У нього в арсеналі потрійна камера на 64+8+2 Мп, 120-герцовий OLED-екран на 6,67 дюйма й рекордно тонкі рамки (тонше, ніж у iPhone 14), а коштує він при цьому дешевше $300.

Якщо брати всі смартфони, найпотужнішим на сьогодні є лінійка Xiaomi 14. Обидві моделі побудовані на базі новенького Snapdragon 8 Gen 3 і набирають в AnTuTu близько 2,1 млн балів. Для порівняння, iPhone 15 Pro Max в схожому тесті набирає 1,64 млн бала.

А якщо ви в пошуках нового смартфона і не знаєте з чого почати, в AnTuTu опублікували оновлений рейтинг Android-смартфонів, які нині пропонують найкраще співвідношення ціни і продуктивності.

Вас також можуть зацікавити новини: