Розкрито дизайн флагманського смартфона Nothing Phone (2) / Джерело: OnLeaks

Відомо, що компанія Nothing готує до виходу на ринок смартфон Nothing Phone (2). Деякі подробиці про дизайн і характеристики пристрою вже були опубліковані раніше, тепер настала черга якісних рендерів, якими поділився інсайдер OnLeaks.   

Рендери підтверджують, що унікальний дизайн від першого покоління залишили і в наступнику, але є кілька точкових змін: злегка вигнуті передня і задня панелі, рамки тепер не плоскі і перероблені світлові елементи.

Сам виробник підтвердив, що діагональ дисплея збільшиться на 0,15 дюйма – до 6,85. Таким чином, Nothing Phone (2) буде більшим за більшість смартфонів на ринку. 

Відео дня

Nothing Phone (2) vs Nothing Phone (1)

Однак головною відмінністю Nothing Phone (2) від свого попередника стане підвищена продуктивність. Зокрема, новинка стане автономніше завдяки збільшеній до 4700 мАг батареї – перша модель задовольняється акумулятором на 4500 мАг.

У сукупності з більш енергоефективним процесором Snapdragon 8+ Gen 1, AMOLED-екраном, швидкою зарядкою і стереодинаміки, покупців чекає "передфлагманський" пристрій.

Повноцінна презентація смартфона відбудеться в липні цього року. Ціна і доступність апарату поки не відомі, але можна припустити, що новинка буде коштувати дорожче, ніж її попередник. В Україні ціни на Nothing Phone (1) стартують від 17 000 грн. 

Нагадаємо, оригінальний Nothing вийшов минулого літа. Завдяки своєму незвичайному дизайну і доступному ціннику пристрій отримав статус "вбивці Android-смартфонів", а журналісти навіть називали його "найбільш інноваційним смартфоном" року.

Головною фішкою смартфона став дисплей з симетричними рамками і біла LED-підсвітка з 900 світлодіодів. Поведінка підсвічування можна налаштувати через спеціальну програму – світіння може бути різним в залежності від ситуації. Наприклад, під час зарядки або при отриманні сповіщень і дзвінків. 

Вас також можуть зацікавити новини: