Користувачі поділилися порадами, як спіймати зв'язок "Київстар" / фото ua.depositphotos.com

"Київстар" почав поступово відновлювати роботу мобільного зв’язку. Але чимало українців ще й досі не можуть користуватись послугами компанії так, як раніше. Користувачі діляться дієвими лайфхаками, які допоможуть якнайшвидше підключитись до мережі. Перш за все, автоматично мережа навряд чи підключиться. Потрібно її налаштовувати вручну.

Найдієвішим способом, за словами деяких користувачів, є перезавантаження мобільного телефону. Якщо після одного перезавантаження зв’язок не відновився, то можна через пару хвилин знов вимкнути і ввімкнути свій мобільний.

Інші користувачі говорять, що їм вдалось повернути зв’язок за допомогою включення режиму "В літаку". Цей спосіб також можна повторити декілька разів з невеликим інтервалом, якщо мережа не ввімкнулась з першого разу.

Відео дня

Крім того, для налагодження зв'язку абонентам радять вимкнути послугу Volte. Слід зазначити, що навіть якщо у вас відновився зв’язок, то ще деякий час може бути збій із прийомом вхідних дзвінків або ж не з першого разу вдасться самому подзвонити.

Схожі лайфхаки рекомендує і сама компанія "Київстар". "Якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, спробуйте: перезавантажити телефон; увімкнути та вимкнути "авіарежим", - йдеться на їхній сторінці у Facebook.

Компанія повідомляє, що їхні спеціалісти продовжують працювати над усуненням проблем, адже в деяких населених пунктах все ще виникають короткочасні складнощі зі зв'язком.

"Ми неймовірно вдячні вам за підтримку. Як тільки мережа стабільно запрацює, ми підготуємо компенсації для абонентів, які не мали зв’язку", - обіцяють в "Київстар".

Крім того, як повідомив український оператор, мережа "Домашнього Інтернету" відновлена на 93%.

Чому не можна додзвонитися до абонента "Київстар" - що відомо

12 грудня стався масштабний збій в роботі українського оператора "Київстар". Через це був відсутній мобільний зв’язок, також неможливо було користуватись мобільним та домашнім інтернетом.

Згодом стало відомо, що проблеми виникли через потужну хакерську атаку на інфраструктуру оператора. Через це Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження. За однією з версій, яку наразі вивчають слідчі СБУ, за цією хакерською атакою можуть стояти спецслужби РФ.

Станом на 13 грудня 18:00 "Київстар" розпочав включення голосового зв'язку по всій Україні. Там зазначили, що відновлення послуг відбуватиметься поступово.

Вас також можуть зацікавити новини: