Власники смартфонів Xiaomi, Poco і Redmi зіткнулися з неприємною проблемою / фото Gizchina

Користувачі смартфонів Xiaomi та її субррендів Poco і Redmi скаржаться, що свіже оновлення MIUI 14 / HyperOS призводить до фатальних наслідків: пристрій переходить в цикл нескінченного перезавантаження (так званий Bootloop).

Згідно з постами на тематичних форумах, виглядає це так: замість завантаження операційної системи смартфон запускає режим відновлення (Recovery) – це приховане меню для розв'язання проблем з ОС. Спроба перейти в безпечний режим (Safe Mode) теж не дає результату.

Постраждалі користувачі відзначають, що відновити працездатність смартфона можна, але для цього потрібно "скинути" його до заводських налаштувань, тобто стерти всі дані, що зберігаються на ньому. Однак навіть після цього багато користувачів стикаються з бутлупом.

Відео дня

Ситуацію прокоментували в Xiaomi. Виробник уже знає про проблему і працює над її розв'язанням, утім, точних термінів відновлення роботи смартфонів не змогли назвати.

Тож, якщо на ваш Xiaomi, Redmi чи Poco прийшло оповіщення про оновлення ПЗ, краще скасувати його завантаження, щоб уникнути проблем з пристроєм.

Днями Xiaomi оголосила про початок розгортання нової оболонки HyperOS для європейських користувачів. У списку не тільки смартфони, але також планшети і переносні пристрої.

Вас також можуть зацікавити новини: