Realme GT Neo 2t-найкращий смартфон 2022 року вартістю до $300 / / фото realme

2023 рік вже на носі – саме час з'ясувати, які гаджети були найкращими в році, що минає. Слідом за п'ятіркою найкращих ультрабюджетних смартфонів, редакція порталу Gizсhina склала аналогічний топ, але вже для середньобюджетного сегмента. 

У список потрапили моделі від компаній Realme, Redmi, Roco, Vivo, а також Ulefone, яка спеціалізується на випуску "невбивних" гаджетів. Всі вони зараз продаються нижче $300 або 11 000 в грн.

  • Перше місце за Realme GT Neo 2T, який вийшов ще в 2021 році, але досі топ у своєму сегменті. У апарата 6.43-дюймовий AMOLED-дисплей з кадровою частотою 120 Гц, батарея на 4500 мАг з підтримкою 65-ватної зарядки, за звук у ньому відповідають стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos і сертифікацією Hi-Res Audio.
  • Друге місце за Redmi Note 12 Pro. При відносно невисокій ціні, він може похвалитися 6,67-дюймового AMOLED-панеллю з роздільною здатністю Full HD+ і частотою 120 Гц, зарядкою 67 Вт і 12 ГБ оперативки в топової конфігурації. Також є стереодинаміки та захист корпусу за стандартом IP53. 
  • Трійку лідерів замикає Poco M5s – перейменований Redmi Note 10s. у смартфона, окрім 6.43-дюймового AMOLED-дисплея і батареї на 5000 мАг, є подвійні стереодинаміки та захист корпусу по класу IP53. Задня кришка гаджета покрита текстурою "під шкіру".

На четвертому місці розташувався Vivo T2X зі 144-Гц дисплеєм і акумулятором на 6000 мАг. Замикає п'ятірку лідерів Ulefone Armor 17 Pro, який виділяється на тлі багатьох інших смартфонів рівнем захисту. Зокрема, тут є захист від води та пилу (IP69), а також захист від різних фізичних впливів в рамках сертифіката MIL-STD-810G. 

Відео дня

фото Ulefone

Якщо ви не плануєте оновлюватися найближчим часом, УНІАН ділився порадами, як почистити телефон від сміття і прискорити його роботу. Підходять вони як для Android-смартфонів, так і айфонів.

Також розповідали, як користуватися смартфоном, коли на вулиці мороз. В Україні, де зима проходить при температурі нижче 0°C, телефон на холоді ризикує розрядитися в будь-який момент.

Вас також можуть зацікавити новини: