Сертифікати отримали сім’ї загиблих військовослужбовців-учасників АТО та два інваліда війни / прес-служба ТОДА

На Тернопільщині 5 сімей учасників АТО отримали сертифікати на нове житло.

Читайте такожНа будівництво водної арени «Тернопіль» у 2018 році використали 17,6 мільйона гривень (фото, відео)

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, голова ОДА Степан Барна вручив сертифікати на придбання житла сім’ям загиблих військовослужбовців-учасників АТО та двом інвалідам війни.

Відео дня

«Впродовж останніх років посилюється робота в напрямку покращення умов для родин загиблих та поранених військовослужбовців триває. Це вперше влада звернула увагу на потреби сімей наших загиблих. Я вірю в те, що такі кроки будуть робитися постійно з боку держави», – наголосив Барна.

прес-служба ТОДА

Грошові компенсації отримали дружина Ігора Римара, який загинув під час бойового завдання в районі міжнародного аеропорту «Донецьк», дружина інваліда війни Івана Лучки, який помер у 2018 році, батько бережанця Олександра Філя, який загинув під час проведення АТО під Луганськом. Сертифікати на придбання житла отримали особи з інвалідністю ІІ групи Богдан Беньовський із Заліщицького району та Іван Семенів з Бучацького району.

Загалом у 2016-2017 роках у Тернопільській області виплачено компенсацію у розмірі понад 14 млн грн на придбання житла 21 особі з числа інвалідів війни І-ІІ групи та членів сімей загиблих внаслідок дій на східному фронті, а у 2018 році – 6,3 млн. грн.

прес-служба ТОДА