Фото УНІАН

На Тернопільщині за втручання прокуратури птахофабрику зобов’язали сплатить понад 340 тис. грн пайового внеску на користь сільської ради.

Як повідомили УНІАН в прес-службі обласної прокуратури, постановою Західного апеляційного господарського суду задоволено апеляційну скаргу прокуратури  Тернопільської області щодо укладення договору про пайову участь замовника у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури села Великі Гаї Тернопільського району.

Судом апеляційної інстанції скасовано рішення Господарського суду Тернопільської області, яким відмовлено у задоволенні позову Тернопільської місцевої прокуратури, заявленого в інтересах держави до Приватного  акціонерного товариства «Птахофабрика Тернопільська». Прийняте нове рішення, за яким договір між  Великогаївською сільською радою Тернопільського району та Приватним акціонерним товариством «Птахофабрика Тернопільська» про пайову участь замовника у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури визнано укладеним.

Відео дня

З ПАТ "Птахофабрика Тернопільська" на користь Великогаївської сільської ради Тернопільського району Тернопільської області стягнуто понад 343 тис грн пайового внеску.