УНІАН

У Тернополі вшанували пам’ять воїнів-афганців. Як передає кореспондент УНІАН, у мітингу-реквіємі, який відбувся з нагоди  27-ої річниці виведення військ з Афганістану, взяли участь понад 100 осіб, представники влади області та міста, громадських організацій, ЗСУ, духовенства.

Читайте такожГолова Тернопільської ОДА ініціює збільшення кількості співробітників РДА області на 34 особи

Голова облдержадміністрації Степан Барна під час виступу подякував ветеранам за їхню мужність та стійкість, за допомогу у вихованні і навчанні бійців української армії, яка сьогодні боронить цілісність і незалежність України.

Відео дня

«Сьогодні ми згадуємо всіх, хто поліг в пеклі афганської війни. На жаль, ворог прийшов і на нашу землю. Зараз наші земляки зі зброєю в руках відстоюють незалежність і територіальну цілісність у зоні проведення АТО. Сьогодні ми схиляємо голови перед подвигом наших земляків, які полягли в Афганістані і тих, хто не повернувся із зони АТО. Зараз їх – майже сім десятків… Дякую всім, хто із честю виконав свій інтернаціональний обов’язок, і тим, хто сьогодні захищає нашу свободу і незалежність», – сказав Барна.

Читайте такожУ Тернополі сьогодні оголошено День жалоби за загиблим в АТО земляком