Лоукостер SkyUp Airlines з жовтня запустить нові внутрішні рейси / фото flickr.com/riikkeary

Український лоукостер SkyUp із жовтня запустить три нові внутрішні рейси - з Києва до Харкова і Запоріжжя, і зі Львова до Харкова, а також збільшить частоту рейсів на маршруті Київ-Львів.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії SkyUp Airlines.

Відзначається, що рейс Київ-Запоріжжя буде запущено з 28 жовтня 2019 року щопонеділка, вівторках, середах і п'ятницях. Вартість квитка в один бік починається від 498 грн.

Відео дня

Рейс Київ-Харків буде запущено з 25 жовтня 2019 року щопонеділка, середах і п'ятницях. Вартість квитка в один бік починається від 498 грн.

Рейс Харків-Львів буде запущено з 17 жовтня 2019 року щочетверга і неділях. Вартість квитка в один бік починається від 639 грн.

Читайте такожSkyUp припинила рейсі з Полтави через поганий стан злітної смуги аеропорту

Також з 27 жовтня збільшується частота анонсованих раніше рейсів Київ-Львів. Квиток на цей рейс можна придбати від 498 грн.

"Зараз SkyUp Airlines бореться за своє і ваше право літати. Щодня ми намагаємося ставати кращими. Ви хотіли відкривати Європу - ми запустили для вас рейси на Барселону, Париж і Неаполь. Вам сподобалися канікули у Львові - ми переглянули нашу зимову програму польотів. Тепер після години в літаку ви зможете обідати з партнерами в Харкові, або відриватися з львівськими друзями - за ціною залізничного квитка", - цитує прес-служба генерального директора компанії Євгена Хайнацького.

Раніше УНІАН повідомляв, що авіакомпанія SkyUp запросила у Державної авіаслужби України права на виконання регулярних рейсів з регіональних аеропортів України в Тель-Авів.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія SkyUp зареєстрована в Києві в 2016 році, її засновником є компанія "ACS-Україна" Тетяни Альби і Юрія Альби, яким також належить туроператор Join Up.

Перші чартерні польоти авіакомпанії SkyUp відбулися в 2018 році, а наприкінці грудня вона запустила регулярні рейси.