Turkish Airlines скасовують всі свої рейси в аеропорт Запоріжжя на період з 2 вересня по 15 жовтня / фото facebook/LvivAirport

В авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України", LOT і Turkish Airlines скасовують всі свої рейси в аеропорт Запоріжжя на період з 2 вересня по 15 жовтня у зв'язку з ремонтом там злітно-посадкової смуги.

Як повідомляє ЦТС, пасажири скасованих рейсів повинні отримати відповідні повідомлення з правом перебронювання квитків на рейси з прибуттям в аеропорт Дніпра або іншого міста. У разі відмови від перебронювання пасажири отримають компенсацію вартості квитків.

Читайте такожМАУ влаштувала великий розпродаж квитків до Дня Незалежності України

Відео дня

"Інформуємо вас про те, що авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" скасовує рейси з та Запоріжжя у зв'язку з закриттям аеропорту на період з 02.09.19 за 15.10.19. Пасажирам скасованих рейсів буде запропоновано змінити аеропорт вильоту/прибуття на Дніпро (або інший зручний для пасажира), або повернути вартість квитка", - відповіли в МАУ на питання ЦТС.

Такі ж рішення прийняли в LOT і Turkish Airlines, що випливає з офіційного повідомлення туристичної компанії "Роза вітрів".

В авіакомпанії "Мотор Січ", у свою чергу, раніше повідомили про такі зміни в своєму розкладі у зв'язку з закриттям на ремонт ЗПС аеропорту Запоріжжя.

- рейс Запоріжжя-Київ і Київ-Запоріжжя - скасовано;

- замість щоденних рейсів Запоріжжя-Мінськ і Мінськ-Запоріжжя будуть виконуватися рейси Дніпро-Мінськ і Мінськ-Дніпро по середах, п'ятницях і неділях;

- замість рейсів Запоріжжя-Бургас і Бургас-Запоріжжя будуть виконуватися рейси Дніпро-Бургас і Бургас-Дніпро.

Зміни набирають чинності з 1 вересня і будуть діяти до 15 жовтня включно.

Пасажирів зазначених рейсів попросили звернутися до контакт-центру компанії.

Зазначимо, що перельоти в Білорусь запорізька авіакомпанія виконує у співпраці з "Бєлавіа". Там ЦТС повідомили, що внесуть зміни в свою польотну програму у відповідності з змінами "Мотор Січі".