Ілюстрація REUTERS

Найбільший казахстанський авіаперевізник - компанія Air Astana, яка здійснює в Україні рейси з міжнародного аеропорту «Бориспіль», збільшила кількість стикувальних рейсів до Делі (Індія) через Алмати (Казахстан).

Читайте такожЛоукостер SkyUp запустить нові рейси до Арабських Еміратів з трьох міст України

Про це повідомила прес-служба Air Astana.

Відео дня

«З початку вересня частота стикувальних рейсів Алмати - Делі - Алмати авіакомпанії «Ейр Астана» збільшиться з 5 до 7 на тиждень. Квитки в Алмати можна придбати на рейси з вильотом кожен день. Середня тривалість стикування – 1 година 30 хв», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що при виборі стикування в Алмати або Нур-Султан тривалістю більше 10 годин пасажир матиме можливість забронювати проживання в готелі вартістю від 1 дол. з урахуванням трансферу між аеропортом і готелем, а також сніданку.

У прес-службі зазначили, що для українських пасажирів передбачені короткі стикування з Києва в Делі.

Довідка УНІАН. Авіакомпанія «Ейр Астана» є спільним підприємством казахстанського ФНБ «Самрук-Казина» (51%) і британської BAE Systems (49%). Авіакомпанія виконує регулярні рейси з 15 травня 2002 року і має маршрутну мережу, що включає більше 60 міжнародних та внутрішніх рейсів. В Україні літаки компанії здійснюють рейси з міжнародного аеропорту «Бориспіль» (Київ) через Алмати і Нур-Султан в Пекін, Урумчі, Сеул, Гонконг, Бангкок, Куала-Лумпур, Делі, Ташкент, Бішкек, Душанбе і, а також у міста Казахстану.

Повітряний флот авіакомпанії нараховує 35 літаків з числа Boeing 757/767, сімейств Airbus і Embraer. Середній вік авіапарку – 8 років.