Nordica закрила рейси Київ-Таллін / фото flickr.com/rosedale7175

Естонська авіакомпанія Nordica припинила польоти під власним брендом із завершенням літнього сезону 2019 року в рамках нової стратегії розвитку.

Як повідомляє avianews.com, 25 жовтня авіаперевізник виконав останній регулярний рейс на лінії Таллінн-Київ.

Читайте такожSkyUp запускає рейс зі Львова до ОАЕ

Відео дня

Тепер єдиним оператором на цьому маршруті залишився Wizz Air. Зараз лоукостер виконує рейси з частотою чотири рази на тиждень. Nordica літала між Таллінном і Києвом шість разів на тиждень.

Таким чином, кількість пропонованих крісел на маршруті у зимовому сезоні 2019/2020 років зменшиться на 20% з 1800 до 1440 в обидва боки на тиждень порівняно з сезоном зимової навігації 2018/2019 років. Крім того, для пасажирів стали недоступні прямі вильоти в Таллінн з Борисполя, звідкіля літала Nordica. Wizz Air обслуговується в іншому київському аеропорту - Жуляни.

Нова стратегія авіакомпанії Nordica передбачає виконання рейсів для сторонніх авіаперевізників за умови субпідряду, в числі яких SAS та LOT. Це дозволить отримати гарантований дохід і не нести відповідальність за завантаження рейсів, оскільки продажами квитків та забезпеченням сервісу пасажирів займається безпосередній замовник рейсів.