До Риги Wizz Air літає лише з Києва / Фото latvia.travel

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив знижки 20% на окремі маршрути з та до Латвії при бронюванні авіаквитків 12 листопада 2019 року.

Читайте такожУ Ризі запроваджують податок для туристів

Як повідомляється на сторінці авіакомпанії у Facebook, акція діє 12 листопада 2019 року з 00:00 до 23:59 за центральноєвропейським часом (CET) (-1 година порівняно з Києвом). Подорожі за акційними квитками мають завершитися до 31 березня 2020 року. Акційна ціна застосовується лише до бронювань через веб-сайт wizzair.com або мобільний додаток WIZZ та не розповсюджується на групові замовлення.

Відео дня

Зазначимо, лоукостер Wizz Air наразі виконує рейси лише з Києва до одного латвійського міста - столиці Рига. При цьому знижки діють в тому числі на "грудневі" рейси. Приміром, квитки з Києва до Риги в системі бронювання Wizz Air на 19 грудня без урахування багажу наразі коштують 562 гривні зі знижкою (для членів Wizz Air Discount Club - 330 гривень), а на 21 грудня - 842 гривні (для членів Wizz Air Discount Club - 618 гривень).

При цьому з Риги угорська авіакомпанія пропонує рейси за кількома цікавими напрямками, в тому числі до Рейк'явіку (Ісландія) та Осло (Норвегія).

До речі, 12 листопада також останній день великого розпродажу від латвійської авіакомпанії airBaltic.