Рейс постійно переносять / фото: Думская

Туристи з Одеси - всього 160 осіб - два дні не можуть вилетіти з Італії і повернутися додому, в Україну через проблеми з авіакомпанією Ernest.

Як повідомляє "Думская", спочатку італійська авіакомпанія скасувала рейс з Одеси та інших міст до Риму, запропонувавши людям вилетіти рейсом, що залишився, - Неаполь - Київ.

За словами одесита Володимира Біленького, з причини відсутності альтернативи, люди переїжджають з усіх міст Італії до Неаполя, щоб таки вилетіти.

"Рейс повинен був полетіти вчора, 9 січня о 15:00, потім до 17:00, потім о 21.00... В результаті людей розгорнули у гейта, сказали збирати валізи, рейс скасовано. Довго вирішували з розселенням і хто буде за це платити", - розповів він.

Відзначається, що даний рейс повинен був відбутися сьогодні вранці, але знову був скасований. Як пише видання, зараз всі туристи відмовляються йти і знаходяться в терміналі неапольського аеропорту.

Сьогодні вранці він знову не відбувся / фото: Думська

Як повідомляв УНІАН, авіаційна влада Італії ENAC 29 грудня оголосили про зупинення дії ліцензії лоукосту Ernest Airlines на перевезення пасажирів і вантажів з 13 січня 2020 року. Авіаперевізнику заборонили продаж квитків, проте надали можливість виконати перельоти в піковий період перевезень в новорічні свята з метою захисту пасажирів, які вже мають куплені квитки.