Лоукостер Wizz Air запропонував знижки на авіаквитки до Італії / фото ua.depositphotos.com

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив знижки 20% на вибрані рейси до та з Італії при бронюванні авіаквитків протягом 7 жовтня 2021 року.

Як повідомляється в поштовій розсилці авіакомпанії, акція діє лише один день з 00:00 до 23:59 за центральноєвропейським часом (CET) (-1 година порівняно з Києвом). Період подорожі обмежено: її потрібно здійснити до 12 грудня 2021 року. Акційна ціна застосовується лише до бронювань через веб-сайт wizzair.com або мобільний додаток WIZZ.

Зазначимо, Wizz Air літає з Києва до семи аеропортів Італії: Болон'я, два аеропорти Венеції, Катанія, Мілан, Неаполь та Рим.

Відео дня

Зі Львову авіакомпанія літає до п'яти аеропортів: Верона, Катанія, Мілан, Неаполь та Рим.

Читайте такожВенеція перейшла в "білу зону": з обмежень залишилися тільки маски і дистанція (фоторепортаж)З Одеси Wizz Air має рейси до чотирьох аеропортів: Болон'я, Венеція Тревізо, Мілан та Рим.

З Харкова авіаперевізник пропонує три рейси: Венеція Тревізо, Мілан та Рим.

Із Запоріжжя угорський лоукостер пропонує рейси до одного аеропорту: Мілан.

Умови в'зду до Італії для українських туристів:

  • наявність довідки про негативний результат молекулярного або антигенного тестування на Covid-19, який має бути зроблений, не більше ніж за 72 години до приїзду;
  • заповнена он-лайн форма санітарного контролю Passenger Locator Form, яка доступна за посиланням;
  • по прибуттю до Італії громадяни мають пройти самоізоляцію тривалістю п’ять днів, після чого зробити повторний тест на Covid-19, який повинен підтвердити негативний результат.

Проходити самоізоляцію не потрібно, якщо громадянин має негативний результат молекулярного або антигенного тесту на Covid-19, а також надав перевізнику або будь-якій іншій уповноваженій особі відповідний "зелений" сертифікат (Green Pass) європейського зразка про завершення повного курсу вакцинації одною із затверджених Європейським агентством з лікарських засобів вакциною (Pfizer, Johnson and Johnson, Moderna, AstraZeneca) (зелений паспорт надається завжди разом із негативним результатом тестування). 

Діти віком до шести (6) років завжди звільняються від вимоги молекулярного або антигенного тесту, але все одно повинні самоізолюватися, за наявності такої необхідності.

Вищезазначені положення діють до 25 жовтня 2021 року.

Як раніше повідомляв УНІАН, Україна залишається у "зеленому" COVID-списку ЄС ще принаймні на два тижні.