Ілюстрація REUTERS

Бюджетний авіаперевізник airBaltic (Латвія) планує з червня 2020 року відновити польоти в Україну – спочатку до Києва, а з серпня розпочати авіарейси і до Одеси.

Читайте такожПрем'єр-міністр Шмигаль розповів, коли Україна відкриє кордони

Про це йдеться у офіційному повідомленні авіаперевізника.

Відео дня

При цьому квитки з авіаперельотами з Києва до Риги уже зараз доступні у системі бронювання авіаперевізника. У червні їх вартість починається від 87 євро в обидва боки за квиток без багажу.

"Згідно рішення уряду Латвії щодо надзвичайного стану, ми плануємо розпочати регулярні авіарейси починаючи з 13 травня", - повідомили в airBaltic. У перші тижні авіакомпанія планує розпочати польоти до 14 міст Європи, а до кінця літа авіакомпанія запланувала відкрити польоти за 49 напрямками, зокрема до таких курортів як Дубровник (Хорватія), Ніцца (Франція), Барселона (Іспанія). Окрім Риги прямі авіарейси будуть відновлені з аеропортів Вільнюса та Талліна.

airBaltic анонсувала також введення нових гігієнічних процедур на борту літаків, аби подорожі були безпечними.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, Європейська комісія обговорює нові правила для авіаперевізників на тлі імовірного послаблення карантинних обмежень. Окрім посилення вимог до дезинфекції літаків та аеропортів, розглядається можливість запровадження дистанції в салонах літаків, залишаючи місце посередині порожнім.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.