Єгипет частково відновлює роботу готелів / Фото en.wikipedia.org/Marc Ryckaert

Влада Єгипту вирішала послабити карантинні обмеження, запроваджені через коронавірус, частково дозволивши роботу готелів для внутрішніх туристів.

Про це повідомляє Reuters.

Читайте такожМало людей і багато природи: тревел-журналіст показав простори нетуристичних Фарер (фоторепортаж)

Відео дня

Зазначається, що готелі можуть відновити роботу за умови, що працюватимуть не більш ніж для 25% відпочивальників, яких можуть прийняти.

Також готелі повинні будуть вжити ряд протиепідемічних заходів для захисту своїх клієнтів: має бути клініка із лікарем та дезінфікуюче обладнання, відпочивальникам регулярно мірятимуть температуру, а працівників зобов’яжуть проходити експрес-тест.  Також діятиме заборона на проведення масових заходів на курортах.

Таке рішення прийнято з огляду на спричинені пандемією коронавірусу економічні збитки для туристичної галузі. Так, втрати держави за місяць становлять близько 1 мільярда доларів.

Обмеження щодо прийому не більш як 25% відпочивальників діятиме до кінця травня. З червня ж закладам дозволять працювати не більш ніж для 50% туристів. 

Як повідомляв УНІАН, з сьогоднішнього дня низка країн пом’якшує запроваджений з метою запобігання поширенню коронавірусу карантин. 

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: