Заміжня туристка не змогла встояти перед масажистом на курорті / ілюстрація ua.depositphotos.com

Ображений чоловік поставив на популярному сервісі на TripAdvisor «одну зірку» курортному готелю, в якому його дружину нібито спокусив масажист.

Читайте такожЗдали місцеві: американському туристу загрожує штраф 570 тисяч доларів за порушення карантину в Канаді

Як пише The Independent, користувач на ім'я Майкл описав готель The Palms на островах Теркс і Кайкос (Британська Заморська територія в Атлантичному океані на південний схід від Багамських островів) як «красивий курорт».

Відео дня

Чоловік стверджує, що він прекрасно проводив час на курорті зі своєю дружиною, поки не вирішив злітати додому, щоб забрати на відпочинок їхнього сина. Коли він разом з сином повернувся на курорт, щось було не так.

«Моя дружина врешті-решт сказала мені, що вона пішла на масаж, поки я літав за нашим сином, де її спокусив масажист, який провів з нею ніч», - поскаржився ображений чоловік.

Також він уточнив, що не звинувачує курорт в тому, що трапилося, адже це провина його дружини. «Але знайте, що таке може трапитися на цьому курорті», - додав він і оцінив курортний готель The Palms однією зіркою з п'яти можливих. Пізніше відгук був видалений.

Пізніше відгук був видалений / www.independent.co.uk/

Відзначимо, це вже не перший скандал, викликаний відгуками на TripAdvisor. Восени минулого року в Таїланді був затриманий американський турист, який залишив серію негативних відгуків про курорт Sea View Resort на острові Ко Чанг.

Інші курйозні новини туризму