"Укрзалізниця" знижує ціни на проїзд у вагонах першого класу "Інтерсіті+" / фото УНІАН

Акціонерна компанія "Укрзалізниця" з 1 листопада 2020 року зменшує вартість проїзду у вагонах першого класу швидкісних поїздів "Інтерсіті+" на 15% у внутрішньому сполученні.

Читайте такожКриклій розповів, чому відновили рух потягів до "червоних" зон

Про це повідомила прес-служба компанії.

Відео дня

Згідно з повідомленням, тепер вартість проїзду буде змінюватися не тільки в залежності від дати, але і від дня тижня, в який пасажир здійснює подорож.

"Зокрема, дешевше користуватися вагоном 1 класу швидкісного поїзда у вівторок, дорожче - в п'ятницю, оскільки діють різні коефіцієнти індексації тарифів. Крім того, при купівлі квитків "туди - назад" діє знижка 10%", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що найбільше пасажири поїздів "Інтерсіті+" зможуть заощадити на вартості проїзду у вагонах 1 класу, якщо купувати квитки за 30 діб до дати відправлення поїзда.

Що цьому передувало

  • За словами директора філії "Пасажирська компанія" Олександра Перцовського, "Укрзалізниця" до кінця першого кварталу 2021 року не планує підвищувати тарифи на пасажирські перевезення.

Довідка УНІАН

  • "Укрзалізниця" - акціонерне товариство, 100% акцій якого належать державі.
  • Компанія входить до переліку держпідприємств, які не підлягають приватизації.
  • Українська залізниця забезпечує понад 80% вантажних і близько 50% пасажирських перевезень, здійснюваних усіма видами транспорту.
  • За обсягами вантажних перевезень Українська залізниця займає четверте місце на Євроазіатському континенті, поступаючись тільки залізницям Китаю, Росії та Індії.