На березень-квітень традиційно припадає період цвітіння сакури і вишні, причому не тільки в Японії, символом якої є ці дерева, а й в інших країнах світу.

Читайте такожКарантин у Парижі: вулиці французької столиці обезлюдніли (фоторепортаж)

От і цього року, незважаючи на коронавірус, багато людей по всьому світу не змогли встояти перед спокусою зробити фотографії на тлі густо квітучих дерев.

Японія, США, Великобританія, Швеція, Німеччина... Слід було сонечку тільки виглянути, а сакурам заквітнути - як всі гуртом повибігали в парки. І хоча в деяких з цих країни ще не надто суворі карантинні заходи, тим не менше, ситуація із захворюваністю, яка стрімко зростає, як, приміром, в США, де за останню добу підтвердилося 14,5 тисяч нових випадків, теж не переконує людей залишатися вдома та не збиратися групами.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, раніше голова Центрального штабу з подолання кризової ситуації у зв'язку з поширенням коронавірусу в Чехії, заступник міністра охорони здоров'я республіки Роман Примула заявив, що кордони держав - членів Європейського Союзу можуть бути закриті протягом двох років.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: