Оранжерею на ВДНГ прикрасили до зимових свят / колаж УНІАН, фото Марина Григоренко

На період зимових свят в оранжереї на ВДНГ у Києві облаштували різдвяні інсталяції та затишні святкові фотозони.

Яка нині тут панує атмосфера, дивіться в фоторепортажі УНІАН.Туризм.

Потрапити до оранжереї на ВДНГ можуть усі бажаючі з 11:00 до 20:00 у будні дні та з 11:00 до 21:00 у вихідні.

Відео дня

Вартість вхідних квитків становить 110 гривень, для пільгових категорій – 90 гривень. Усі кошти від продажу квитків йдуть на утримання та ремонт оранжереї.

В оранжереї ВДНГ представлені рослини трьох кліматичних зон: пустелі, тропіків та субтропіків. Головна цінність – унікальна колекція рослин, які були висаджені понад 60 років тому.

Тут можна випити кави, послухати аудіоекскурсію, зробити атмосферну фотосесію, провести романтичне побачення, відсвяткувати важливу подію, пограти на фортепіано чи навіть погладити котиків.

Як повідомляв УНІАН, також наразі на території столичного ВДНГ працює різдвяно-новорічна локація "Зимова Країна". Традиційно кияни та гості міста зможуть відвідати тут велику ковзанку, парк атракціонів та ще кілька святкових локацій. Крім того, на території ВДНГ працює великий фуд-корт.

З новинок сезону – виставка крижаних скульптур "Снігова королева" та велика експозиція яскравих ілюмінованих інсталяцій "Illuminarium. Магія світла".

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.