23-річний екс-гравець вінницької «Ниви», а нині захисник єрусалимського «Бейтара» Андрій Пилявський, контракт якого належить «Маккабі» з Хайфи, сподівається потрапити до заявки національної збірної України на Євро-2012. Адже на нього вже звернув увагу керівник української збірної Олег Блохін. Він особисто переглядатиме гру екс-вінничанина під час перебування в Ізраїлі, де наша національна команда сьогодні проведе контрольний поєдинок.

Захисник «Бейтара» сподівається, що йому вдасться справити приємне враження на тренера української дружини і отримати шанс проявити себе у футболці національної команди.

Андрій Пилявський встиг у складі «Маккабі» з Хайфи стати чемпіоном Ізраїлю минулого сезону і взяти участь в кваліфікації Ліги чемпіонів. Щоправда, подальшим виступам виконавця перешкодила травма, через яку він був вимушений був пропустити чимало часу. Але зараз Пилявський повністю відновився і,   набувши гарних кондицій, є одним із лідерів своєї команди та   одним з найсильніших захисників  ізраїльської першості.

Відео дня