Прокуратура Вінницької області закінчила розслідування кримінальної справи за фактом обвинувачення колишнього начальника УДАІ у Тернопільської області за фактом ДТП.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

Слідчий відділ прокуратури Вінницької області закінчив розслідування кримінальної справа за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 31.12.2011 неподалік с. Вільхівці Чемеровецького району Хмельницької області за участю службового автомобіля Тернопільської ОДА марки "TOYOTA LAND CRUISER".

Відео дня

Досудовим слідством встановлено, що начальник УДАІ УМВС України у Тернопільській області 31.12.2012 року біля с. Вільхівці Чемеровецького району Хмельницької області, перебуваючи за кермом автомобіля марки "TOYOTA LAND CRUISER", порушуючи правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем марки "ВАЗ-2109".

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля "ВАЗ-2109" загинув на місці події, а водій та інший пасажир цього ж авто отримали тілесні ушкодження середньої ступені важкості. Після дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля марки "TOYOTA LAND CRUISER" залишив місце події.

Винуватцю ДТП пред'явлено обвинувачення за ч. 2 ст. 286 КК України та обрано міру запобіжного заходу - взяття під варту.

12.03.2012 року у справі затверджено обвинувальний висновок та в цей же день кримінальну справу направлено до Вищого Спеціалізованого Суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ для визначення підсудності.