В управлінні внутрішніх справ України у Вінницькій області відбулась зустріч керівництва УМВС з польською делегацією у складі Генерального консула Республіки Польща у Вінниці Кшиштофа Свідерека, представника Головного коменданта поліції Польщі в Україні генерала Вальдемара Ярчевського та офіцера зв‘язку поліції Польщі в МВС України генерала Тадеуша Лавнічака.

Про це повідомив СЗГ УМВС України у Вінницькій області.

На початку зустрічі начальник УМВС України у Вінницькій області Валерій Нонік привітав високих польських гостей та подякував за візит. Гостям презентували відеофільм про основні напрямки діяльності та основні здобутки вінницької міліції.

Відео дня

Вінницька міліція показала польським генералам кіно

В ході візиту обговорювалися можливі форми співпраці між вінницькою міліцією та польською поліцією. Специфіка діяльності правоохоронних відомств двох країн багато в чому схожа, відтак доцільно розвивати співпрацю у різних напрямках. Головні завдання , які стоять сьогодні перед польською поліцією та українською міліцією – забезпечення правопорядку та безпеки під час Євро-2012.

- Переконаний, що багато позитивних моментів в роботі польської поліції ми можемо запозичити. Ми відкриті до спілкування, обміну досвідом з питань правоохоронної діяльності, що суттєво розширить наші можливості у процесі підтримання законності, - підкреслив генерал Нонік.