Українці продовжують страждати від свавілля російських окупаційних адміністрацій / "Типовий Донецьк"

Окупаційний офіцерський склад розквартирували у котеджному містечку в одному з районів Донецька, попередньо виселивши з нього власників.

Як повідомив під час брифінгу речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, населення тимчасово окупованих територій на сході України продовжує потерпати від свавілля російських окупаційних адміністрацій.

Читайте такожЖурналісти порахували випадки розриву мінометів на передовій (відео)

Відео дня

«Зокрема, окупантами примусово виселено зі своїх будинків мешканців одного з котеджних містечок південно-східного району Донецька для розквартирування вищого офіцерського складу 1 АК ЗС Російської Федерації», - сказав речник.

Також він повідомив, що за даними розвідки, для підтримки окупаційних військ у готовності до застосування 4-5 липня було проведено тренування чергових артилерійських підрозділів з’єднань і частин 1 та 2 АК ЗС РФ з відпрацюванням питань вогневого ураження військ.

Крім того, тривають заходи з маскування та вдосконалення інженерного обладнання передових позицій бойовиків, встановлюються додаткові мінно-вибухові загородження з використанням протипіхотних мін.

Як повідомляв УНІАН, екс-бранець розповів про відродження окупантами в "ДНР" сталінізму.