Представники НЗФ на Донбасі / фото УНІАН

16 січня російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню.

Як повідомляє прес-центр штабу ООС у Facebook, в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" бойовики відкривали вогонь по позиціях українських військ з ПТРК в районі селища Троїцьке та з автоматичних гранатометів поблизу селища Південне, а також з гранатометів поблизу населеного пункту Кримське.

Читайте такожПідрозділи ЗСУ утримують лінію фронту в районі Світлодарської дуги, попри обстріл вантажівки

Відео дня

Також в смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" злочинці обстріляли позиції українських військових поблизу селища Чермалик з гранатометів, стрілецької зброї, з мінометів калібру 82 мм – поблизу населеного пункту Новоселівка Друга, з великокаліберних кулеметів – поблизу селища Невельське, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі мста Авдіївка двічі, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї –поблизу селища Піски, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу міста Мар'їнка, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Красногорівка.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ п'ятеро військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення різного ступеню важкості та п'ятеро – бойові травмування (акубаротравми).

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 15 січня, десять окупантів знищено та троє отримали поранення.

«Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав. Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню», – йдеться в повідомленні.