Об'єднані сили продовжують стійко виконувати завдання зі стримування російської агресії \ фото УНІАН

На Донбасі протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, окупанти чотири рази обстріляли позиції українських військ.

Читайте такожУ зоні проведення ООС збили дрон бойовиків, оснащений осколковою вибухівкою (відео)

Про це у зведенні повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил. «В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Північ" по позиціях наших військ ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї в районі населеного пункту Станиця Луганська та з гранатометів, великокаліберних кулеметів по позиціях інших захисників поблизу хутора Вільний.

Відео дня

В смузі дій оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник з гранатометів обстріляв позиції українських військових поблизу селища Піски. Також з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог обстріляв наші позиції поблизу селища Широкине», - зазначається у зведенні.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не отримав поранень.

Підрозділи Об'єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

Втрати противника уточнюються.

Об'єднані сили продовжують стійко виконувати завдання зі стримування російської агресії. Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових, наголосили у штабі.

Як повідомляв УНАН, 18 січня російські окупаційні війська дев’ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок обстрілів жоден український військовослужбовець не постраждав.