На обстріли противника українські захисники щоразу відповідали адекватним вогнем \ фото УНІАН

На Донбасі сьогодні внаслідок ворожих обстрілів троє українських захисників отримали поранення.

Читайте такожОфіцер ЗСУ розкрив втрати окупантів на Донбасі

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-штабу операції Об’єднаних сил щодо обстановки на лінії зіткнення від початку доби 7 березня.

Відео дня

У повідомленні зазначається, що протягом поточної доби противник шість разів відкривав вогонь по позиціях українських військ, і при цьому двічі застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Зазначається, що окупанти обстрілювали підрозділи Об’єднаних сил з мінометів, протитанкових ракетних комплексів (ПТРК), гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог двічі обстріляв українські позиції у районі населеного пункту Піски зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник чотири рази відкривав вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм – у районі села Кримське; двічі, з мінометів калібру 82 мм та протитанкових ракетних комплексів – поблизу населеного пункту Хутір Вільний; зі стрілецької зброї – біля селища Новолуганське.

На обстріли противника українські захисники щоразу відповідали адекватним вогнем. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Як повідомляв УНІАН, 6 березня на Донбасі російсько-окупаційні війська 9 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил, втрат серед українських захисників немає.