Отці відвідують місця дислокації військових батальйону "Тернопіль" / УНІАН

Тернопільсько-Зборівська єпархія УГКЦ передала в зону ООС позашляховик для українських бійців.

Як повідомили УНІАН в прес-службі єпархії, у вихідні з благословення та матеріальної підтримки архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка автомобіль марки Land Rover freelander було передано у користування ЗСУ.

УНІАН

Акт передачі відбувся під час духовної місії священиків Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Володимира Топоровського, о. Михайла Живчака і семінариста Святослава Гриника, яка триває у ці дні на передовій.

Відео дня
УНІАН
УНІАН

Читайте також"Як куля в лузу": у мережі з’явилося відео "філігранного" знищення техніки окупантів

Отці відвідують місця дислокації військових батальйону "Тернопіль" та інші локації в околицях Луганської області, щоб у великий піст напередодні Великодня підтримати бійців, уділити святу тайну сповіді і святого причастя та передати захисникам України матеріальну допомогу, яку пожертвували вірні УГКЦ Тернопільщини.

«Спільно із нашими хлопцями молилися за припинення війни. Так сильно всім хочеться миру та спокою, щоби повернутися до дому, до сім'ї та родини живими-здоровими. Кожного разу у своїх молитвах згадуємо всіх тих, що допомагають українському війську. Хлопці щиро дякують жіночкам, які робили вареники, пельмені, голубці та інші страви. Це все займає великого труду та часу, однак тут на війні, ці приготовані із великою любов'ю страви, пригадують нашим хлопцям рідний дім», – написав на своїй сторінці в Фейсбуці о. Топоровський після передачі автомобіля.