Продовжуються аварійно-відновлювальні роботи житлових будинків / фото УНІАН

Спеціалісти піротехнічних підрозділів Державної служби України з надзвичайних ситуацій зі складу Об'єднаних сил знешкодили на Донбасі 18 вибухонебезпечних предметів.

Читайте такожОкупанти на Донбасі 6 разів обстріляли позиції ЗСУ, застосовували заборонене озброєння

Як повідомляє прес-центр Об'єднаних сил у Facebook, за тиждень піротехніки обстежили та розмінували 73,6 га гектари території Донецької та Луганської областей.

Відео дня

Зокрема, роботи проводилися на Донецькій фільтрувальній станції (с. Крута Балка), в районі підземного газопроводу високого тиску в місті Маріуполь, на території, прилеглій до мережі водопостачання населеного пункту Нижня Вільхова, шлаконакопичувачах в населених пунктах Торецьк і Новгородське та на кладовищах Донецької та Луганської областей.

"Продовжуються аварійно-відновлювальні роботи житлових будинків у містах Мар’їнка та Красногорівка, за тиждень співробітники ДСНС повністю відновили п'ять житлових будинків. В пунктах надання допомоги населенню розташованих на території контрольних пунктів в’їзду-виїзду особовим складом ДСНС було надано допомогу 592 особам. Основні зусилля упродовж минулого тижня були зосереджені на підтримці необхідного рівня безпеки населення в межах населених пунктів та об’єктів інфраструктури в районі проведення операції Об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.