Бойовики показали, як обстріляли позиції ЗСУ з протимінної установки / фото Міноборони України

Бойовики "ДНР" на своїх сторінках у соцмережах опублікували відео обстрілу позицій Збройних сил України неподалік Мар’їнки із протимінної установки УР-83П.

Про це пише прес-служба 24 ОМБр імені короля Данила.

Читайте такожСьогодні бойовики на Донбасі 8 разів обстріляли українських військових

Відео дня

"На цьому відео бойовики зухвало зафіксували власні злочини проти цивільного населення та бійців, що боронять околиці Мар`їнки. Дане відео підтверджує, що незаконні збройні формування б`ють прямо з житлових вулиць н.п. Олександрівка, сподіваючись, що Збройні Сили України, піддавшись провокації, відкривають вогонь у відповідь, що дасть їм змогу далі поширювати свої брудні фейки", - йдеться у повідомленні.

Там також зазначили, що передали відповідне відео до СЦКК. 

Як повідомляють бойовики, обстріл було здійснено з установки УР-83П. Це протимінна установка, яка призначена для проходження мінного поля, шляхом його підриву та створення низки траншей. Водночас, бойовики використали її для атаки на позиції ЗСУ.

Нагадаємо, у штабі ООС повідомили, що останнім часом на Донбасі почастішали випадки, коли люди підриваються на невстановлених вибухових пристроях. Також підривається техніка у районах, які розташовані подалі від місць ведення бойових дій. Зокрема, під час слідування неперевіреними маршрутами руху.