На ділянці неподалік мосту в Станиці Луганській знайдено 31 міну / фото mvs.gov.ua

Під час розмінування ділянки неподалік мосту в станиці Луганській знайдено 31 міну.

Про це повідомляє Департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України.

В МВС нагадують, що у період з 1 по 10 серпня підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій України здійснюватимуть розмінування ділянок уздовж зруйнованого автомобільного мосту через річку Сіверський Донець на глибину 30 метрів з обох боків.

Відео дня

Читайте такожЕкс-керівник Луганщини назвав ризики щодо відновлення мосту у Станиці Луганській

Також є посилання на повідомлення штабу операції Об’єднаних сил, що «на цей період представники української сторони СЦКК отримали гарантії безпеки від представників тимчасово окупованої території Луганської області на обстеження ділянок території в районі зруйнованого мосту. При цьому зазначається, що вже обстежено 0,13 га території і виявлено, вилучено та знешкоджено 31 вибухонебезпечний предмет.

«Варто зазначити, що сепаратисти не пускають українських саперів розмінувати ділянку вздовж зруйнованого автомобільного мосту через річку Сіверський Донець», - сказано в повідомленні.

фото mvs.gov.ua

Як повідомляв УНІАН, у Мінську на переговорах Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі домовилися з 1 серпня розпочати розмінування територій, прилеглих до мосту у Станиці Луганській.