REUTERS

Упродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Зазначається, що сьогодні противник обстрілював позиції підрозділів ОС із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Відео дня

Читайте такожНа Донбасі окупанти посилюють тиск на підприємців, які відмовляються їм "допомагати"

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти здійснили 5 обстрілів: двічі неподалік Водяного - з мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, ручного протитанкового гранатомета та стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького - зі стрілецької зброї; неподалік Опитного - зі стрілецької зброї; поблизу Новомихайлівки - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник тричі обстріляв позицій ОС: в районі Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм та стрілецької зброї; поблизу Шумів - з міномета калібру 82 мм та автоматичного гранатомета; неподалік Новозванівки - зі станкового протитанкового гранатомета.

«Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було», - інформують у штабі.

Як повідомляв УНІАН раніше, у неділю, 29 вересня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 26 разів порушили режим припинення вогню.