Ілюстрація REUTERS

На Луганщині збройні формування Російської Федерації та її найманці обстріляли співробітників комунального підприємства, внаслідок чого отримали поранення двоє цивільних осіб.

Як повідомляє прес-центр Операції Об'єднаних сил у Facebook, обстріл стався близько 10 ранку 24 жовтня.

Читайте такожНа Донбасі при виконанні бойового завдання загинув український військовий (фото)

Відео дня

"Ворог з автоматичного станкового гранатомету АГС-17, обстріляв працівників комунального підприємства «Луганськвода», які проводили ремонтні роботи в районі залізничної станції «Кіндрашівська» неподалік зупинки Зелений Гай. Внаслідок обстрілу поранення отримали дві цивільні особи", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від місця, де зафіксовано обстріл, до найближчих позицій українських військовослужбовців понад 2,5 тисячі метрів. За тактико-технічними характеристиками постріли з АГС-17 мають прицільну дальність 1700 метрів, а максимальна дальність польоту - 2100 метрів (з пострілом ГПД-30).

"Через те, що вказаний населений пункт знаходиться на непідконтрольній урядові України території, ми не маємо можливості перевірити факт травмування чи поранення мирних мешканців", - додали в прес-центрі.

Як повідомляв УНІАН, за минулу добу, 23 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 22 рази порушили режим припинення вогню.