З 06.50 бойові дії тривали протягом півгодини в районі Новолуганського / ООС

Російсько-окупаційні війська від початку доби тричі обстріляли позиції Збройних Сил на Донбасі, один боєць дістав поранення.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу речник Міністерства оборони Дмитро Гуцуляк.

Читайте такожНа Донбасі загинув боєць 28-ї бригади Василь Лісіцин (фото)

Відео дня

«Від початку поточної доби, 18 грудня, станом на 12.00, російсько-окупаційні війська тричі порушили режим припинення вогню, застосовуючи гранатомети різних систем та стрілецьке озброєння», - зазначив він.

За словами Гуцуляка, з 06.50 бойові дії тривали протягом півгодини в районі Новолуганського, окупанти відкрили вогонь з напрямку Доломітного.

Крім того, з 07.30, протягом півтори години, російсько-окупаційні війська вели прицільний обстріл оборонців н.п. Березове. З 10.30, протягом 20 хвилин, терористи вели щільний вогонь по захисниках Водяного.

Гуцуляк підкреслив, що українські воїни адекватно реагували на ворожу вогневу активність, застосовуючи стрілецьке озброєння.

«Сьогодні внаслідок ворожого прицільного вогню отримав поранення один наш герой. Воїна евакуйовано до військового мобільного госпіталя», - зазначив Гуцуляк.

Як повідомляв УНІАН, представник президента України в Автономній Республіці Крим, голова робочої групи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Комісії з питань правової реформи Антон Кориневич заявив, що амністія не може бути застосована до тих, хто вчинив воєнні злочини, злочини проти людності та серйозні порушення прав людини.