Ілюстрація REUTERS

Минулої доби під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Первомайське у Донецькій області куля снайпера обірвала життя молодшого сержанта Володимира Мовчанюка.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької обласної державної адміністрації.

Читайте такожУ районі Катеринівки на російській міні підірвався український військовий

Відео дня

«Молодший сержант Володимир Сергійович Мовчанюк 1983 р. н. загинув під час виконання бойового завдання в районі Первомайського Ясинуватського району Донецької області. Куля снайпера обірвала життя бійця 30 березня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що військовослужбовець проживав у с. Андрушівка Погребищенського району Вінницької області, служив за контрактом з травня 2015 року. Попередньо поховання бійця планується у рідному селі Андрушівка, дата уточнюється.

Також у Вінницькій ОДА повідомили, що в ході проведення антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил на Донбасі загинули 160 вінничан, померли від ран і хвороб 73 учасники бойових дій, двоє бійців зникли безвісти.

Як повідомляв УНІАН, минулої доби на Донбасі окупанти 18 разів порушили режим припинення вогню, загинув один український боєць, ще четверо постраждали.