АТО / mil.gov.ua

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила журналістка, представниця "Правого сектору" Олена Білозерська.

Вона зазначила, що вночі ворог прорвав позиції 72-ої бригади, після чого військовим за допомоги бійців ДУК ПС вдалося відкинути супротивника на його попередні позиції і трохи просунутись вперед, але закріпитися не змогли, бо до ворогів прибуло підсилення у вигляді великої кількості бронетехніки. Також, наголошує журналістка, потужно працювала артилерія бойовиків.

Читайте такожНа Маріупольському напрямку тривають бойові зіткнення, противника відкинуто

Відео дня

"Наші втрати: 4 загиблих, з них один боєць 72 бригади і троє з ДУК ПС. Кількість поранених ДУКівців - за попередньою інформацією, шестеро. Кількість поранених армійців уточнюємо. Всіх поранених вже госпіталізовано. Ворог теж поніс значні втрати, кількість уточнюється", - йдеться у її повідомленні.

Бій в районі Білої Кам'янки Волновахського району закінчився. Вночі ворог прорвав позиції 72 бригади, після чого військо...

Posted by Олена Білозерська on 9 августа 2015 г.

Раніше сьогодні УНІАН повідомляв, що Порошенко дав доручення поінформувати представників місії ОБСЄ та через СЦКК представників Російської Федерації про порушення Мінських домовленостей з боку проросійських бойовиків. У свою чергу сили АТО наразі проводять заходи, спрямовані на врегулювання обстановки.