REUTERS

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Facebook.

«З 6 ранку і до 18 години вздовж усієї лінії розмежування було три випадки порушення перемир’я на Артемівському напрямку. Так, майже о пів на 3 дня та близько 17 години незаконні збройні формування хаотично зі стрілецької зброї вели вогонь по опорному пункту сил АТО в районі селища Лозове. А о 16.25 поблизу цього ж населеного пункту бойовики били з гранатомету по українських підрозділах», - сказано у повідомленні.

Читайте такожБойовики обіцяють провести свої вибори на Донбасі всупереч заявам Києва

Відео дня

Крім того, на Артемівському напрямку, на тимчасово не підконтрольній українськими військами території, бойовики декілька разів відкривали вогонь між своїми позиціями. О 13.09 українські спостерігачі зафіксували роботу ворожого великокаліберного кулемету неподалік селища Логвинове в напрямку населеного пункту Калинівка. А близько 15.00 зі стрілецької зброї невідомі відкрили вогонь у селищі Новоолександрівка.

Сьогодні, 30 серпня, в зоні АТО незаконні збройні формування практично дотримувалися режиму припинення вогню. З 6 ранку...

Posted by Прес-центр АТО on 30 серпня 2015 р.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні представник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко заявив, що протягом минулої доби у зоні АТО бойовики суттєво зменшили кількість обстрілів українських позицій.

При цьому Лисенко зазначив, що в штабі АТО не знають, з чим пов'язано вчорашнє різке зменшення бойовиками провокаційних обстрілів.