ЗСУ / Міністерство оборони України

За минулу добу бойовики в зоні АТО на Донбасі 23 рази порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Донецькому напрямку найбільш напруженою ситуація була в районі Авдіївської промзони. Тут позиції українських військ тричі потрапили під вогонь з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Бойовики також стріляли по укріплень поблизу Майорська, Верхньоторецького і Невельського. Близько восьмої години вечора бойовики випустили 10 мін калібру 120 міліметрів і застосовував озброєння БМП біля Пісків.

Читайте такожПід Авдіївкою загинув український військовий "Матрос" (відео)

Відео дня

На Луганському напрямку під огонем з гранатометів виявилися опорні пункти на околицях Станиці Луганської, а з мінометів - поблизу Новозвановки

На Приморському напрямку окупанти тричі били з великокаліберних кулеметів по захисникам Водяного.

"Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Майже кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали вогнем зі зброї, не забороненої мирними домовленостями. В результаті бойових дій втрат серед українських військових немає", - підсумували в штабі.

Як повідомляв УНІАН, місія ОБСЄ має намір збільшити число спостерігачів до 800 осіб.