Що чекає на окупантів, якщо не втечуть з-під Бахмута: відповідь українського бійця / фото АрміяInform

Російські окупанти незабаром будуть вимушені тікати з міста Бахмут і його околиць. В протилежному випадку вони опиняться в пастці, зазначив в ефірі телемарафону доброволець підрозділу "Грім" Кирило Сазонов, що наразі перебуває у районі Берхівки на Бахмутщині.

"Їх (окупантів – УНІАН) було тут багато дуже. Важко йде просування. Але українська армія не штурмує Бахмут в лоб, як російська. У нас немає "м’ясних штурмів", коли натовп кидається на Бахмут. Ми його "беремо у кліщі", тобто на півдні працюють кілька бригад, на півночі. Рано чи пізно ми братимемо їх в оточення. І вони або підуть з Бахмута, зробивши "жест доброї волі", або опиняться у пастці", – каже військовий. 

Боєць зазначає, що окупанти добряче підготувалися до оборони і активно відстрілюються.

"Я не буду робити з цього якоїсь таємниці – важко дуже. Опір дуже щільний, заміновано дуже багато. Вони зарилися в землю як ті кроти. Під коренями дерев зробили укриття. І обстріли постійні, звісно. Але наші теж добряче "насипають", – додає він.

Ситуація на Бахмутському напрямку

Українські воїни контрнаступають біля міста Бахмут Донецької області. Окупанти вже опинився в напівоточенні.

Станом на ранок 2 серпня, як повідомляв Генштаб ЗСУ, Сили оборони України вибили російських загарбників з позицій біля Андріївки. 

Вас також можуть зацікавити новини: